Stratégiai kérdés, számítások, érthetetlen esemény...Ha stratégiai kérdésed van, arra vagy kíváncsi, hogy melyik fajjal érdemes játszani, mikor milyen taktikát érdemes alkalmazni, kíváncsi vagy, hogy az ellenfeled hogy tudott legyőzni vagy kivédeni, akkor először javasoljuk a Stratégiai Kézikönyv elolvasását. Ha ezek után is kérdésed van, akkor játékostársaid örömmel segítenek a fórumon, amit ide kattintva érhetsz el. (A fórumra külön regisztráció szükséges.)

Ha számításokat végeztél, és be kellett volna ütnöd, vagy védened kellett volna egy támadást, mégsem az történt, amit vártál, akkor érdemes az esetről (konkrét országadatok kiadása nélkül) konzultálni játékostársaiddal a fórumon.

Ha nem értesz egy eseményt, mert még sose láttál olyat, az adott helyzetben másra számítottál, és a súgó sem segít, akkor játékostársaid segíthetnek a fórumon, hiszen ugyanolyan helyzetben, azonos körülmények mellett ők is ugyanazzal az eseménnyel találkoztak. A fórumon megvitathatók a tapasztalatok, és tanácsot kaphatsz az esetlegesen kellemetlen esemény jövőbeli elkerülésére.