Hétvégi játék, párbaj, aréna...Ha szabálytalanságot fedezel fel a hétvégi játékban, akkor azt, annak munkaidőn kívüli megrendezése, és az adatok gyors változása miatt nem tudod felénk jelezni. Az automatikus ellenőrzéseink azonban a hétvégi játékokban is működnek, a hétvégi játékban észlelt csalás, vagy csaláskísérlet a rendes játékban is kihatással van az érintett országokra.

Ha többször is jelentkezték a hétvégi játékra, majd nem indultál rajta, és emiatt a belépésed letiltásra került, akkor egyszeri alkalommal kérheted a hétvégi játékhoz való hozzáférés visszaállítását. Ez esetben kérünk, hogy kattints ide.

Ha valamely párbaj során észlelsz szabálytalanságot, akkor az nem is feltétlenül szabálytalanság. Minden esetben a párbaj szervezője dönti el, hogy milyen feltételekkel lehet a párajon részt venni. Engedélyezheti, hogy több országgal indulj, vagy másokkal összejátssz. Ha úgy érzed, hogy erről nem tájékoztatott megfelelően a párbaj szervezője, akkor a jövőbeli párbajokon, amiket ő szervez, ne vegyél részt. Ha valamelyik résztvevővel volt problémád, akkor célszerű nem olyan párbajokon indulni, ahol együtt kell játszanotok. A legjobb ilyen esetben, ha saját magad indítod a párbajt, előre meghatározott résztvevőkkel, így teljesen irányítás alatt tarthatod a párbaj menetét.

Az aréna alatt is folyamatosan működnek automatikus ellenőrzőrendszereink, ezért az ott elkövetett, vagy elkövetni szándékozott szabálytalanságokat is szankcionáljuk, a hétvégi játékhoz hasonlóan a rendes játékban lévő országon is. Ilyen esetben az országgal a következő arénákra már nem fogsz tudni ismét jelentkezni.