Fórummal kapcsolatos általános problémák...A fórumra külön regisztráció szükséges. Csak olyan e-mail címmel fogsz tudni jelentkezni, amin a Hódítóban van ország, és az azonosítva van. Ha más e-mail címmel próbálsz regisztrálni, a visszaigazolás sikertelen lesz.

Ha sehova nem tudsz írni. Regisztráltál? Beléptél? Visszaigazoltad a regisztrációt? A regisztráció utolsó lépéseként egy e-mailt küld ki a fórumrendszer a megadott címre. Ebben található egy hivatkozás, amit meg kell nyitnod, annak érdekében, hogy a regisztrációt visszaigazold. Ennek megtörténtéig még nem vagy teljesértékű fórumtag, és semmihez nem tudsz hozzászólni. A visszaigazolást csak olyan e-mail címre fogja a fórum engedni, ami szerepel a Hódító adatbázisában, és amely címhez már azonosított ország tartozik. Más címmel a visszaigazolás sikertelen lesz.

Ha visszaigazoltad a regisztrációt, mégis bármit írsz, csak késve jelenik meg. Ez teljesen normális, a hozzászólások minden esetben moderáélás alá esnek. Ez azt jelenti, hogy csak akkor jelenik meg az írásod, ha azt egy moderátor jóváhagyta.

Ha már tudsz írni rengeteg témához, de van egy pár, ahova még mindig nem. Ez miért van? Van néhány téma, ahova soha nem fogsz tudni írni. Ilyenek a különböző bejelentő témák, ide csak a fórum és a játék adminisztrátorai írhatnak. Ezen kívül a fejlesztések témakör "Új javaslatok" része korlátozott még. Ide sokáig egyáltalán nem fogsz tudni írni, annak érdekében, hogy új fórumozóként ne azonnal megváltoztatni akard a játékot, hanem vegyél részt a fórum életében, játssz, és élvezd a játékot úgy, ahogy van.