Még nem vagy játékosunk...Hol regisztrálhatsz? A címoldalon kattints a "Regisztráció" menüre, és kövesd az utasításokat. A regisztráció feltétele a szabályok elfogadása. Ha a szabályokkal nem értesz egyet, a játékban nem vehetsz részt. A szabályok egyéni módosítására nincsen lehetőség.

Fizetni kell a játékért? A Hódító ingyenes játék, a részvételért a szokásos díjakon kívül (Internet-használat, áram stb.) nem kell fizetned. A későbbiekben teljesen önkéntes alapon támogathatod a játékot, de erről most még felesleges beszélni, előbb ismerd meg, hogy mi ez, és miért játszik naponta többezer ember a Hódítóval már 20 éve! :)

Ha nem kaptad meg a regisztráció visszaigazolását, akkor vagy elgépelted az e-mail címedet, vagy levelezőrendszered levelünket a spam/junk mappába helyezte. Ha elgépelted, akkor nem fogsz tudni játszani, kérünk töröld az országot, és indíts újat a jó e-mail cím megadásával. (Fontos, hogy előbb töröld a hibás címre regisztrált országot!) Ha jó címet adtál meg, ellenőrizd a spam/junk mappáidat, a levelünknek ott kell lennie. Javasoljuk, hogy vedd fel a support@hodito.hu e-mail címet az elfogadott feladók közé, hogy legközelebb már azonnal megkapd a levelet.

Ha előzőleg kérted az e-mail cím blokkolását, akkor azzal a címmel többet nem vehetsz részt játékunkban, arra a címre többet külön kérésre sem küldünk több levelet.

A regisztráció után javasoljuk, hogy olvasd el a Hódító stratégiai kézikönyvét, és olvasgasd a fórumot, ahol rengeteg hasznos tippet és tanácsot kaphatsz a játék kezdéséhez, és a bonyolultabb stratégiákhoz.Sok sikert!