Már játékosunk vagy, de nem tudsz belépni...Ha elfelejtetted belépési adataidat, akkor azokat saját magad lekérheted. Kattints ide, majd add meg azt az e-mail címet, amin az ország van. Ezután a belépéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót rendszerünk automatikusan elküldi a megadott címre. Elképzelhető, hogy levelünk a spam/junk mappába kerül, ezért ott is ellenőrizd!

Ha nem tudod, hogy milyen e-mail címre regisztráltad az országot, akkor írd be mindet, ami szóbajöhet. Amelyiken az ország van, arra meg fogod kapni a belépési adatokat.

Ha már megszűnt az a cím, amin az ország szerepel, és a belépési adatokat is elfelejtetted, akkor nem tudsz többé hozzáférni az országhoz. Ez esetben regisztrálj új országot, hogy ismét játszhass. Régi országod azonosítás hiányában automatikusan törlődni fog.

Ha a helyes belépési adatokat adod meg, a játék mégsem enged be, akkor kérünk, hogy legelőször kérd le e-mail címedre az adataidat a biztonság kedvéért. Ha az adatok ismeretlenek, az azt jelenti, hogy valaki más is használja az országodat, ami szabályellenes, ezért ilyenkor az aktuális (e-mailben megkapott) adatokkal lépj be, és a Beállítások menüpontban változtasd meg belépési adataidat, majd ezeket tartsd titokban! A belépési adatokat soha senkinek ne add meg! Ha a kapott belépési adatok azok, amiket Te magad adtál meg, akkor kérünk, hogy MÁSOLD ki azokat, majd illeszd be a belépőoldalra, hogy biztosan azt írd, amit megadtál. Pontosan azt add meg. Ne tegyél se elé, se mögé plusz karaktereket (például szóköz), csak ha azok a választott belépési adatoknak a részét képezik.

Ha még mindig nem tudsz belépni, akkor böngésződ nem támogatja a cookie-kat és/vagy a javascript használatát. A Hódítóban való részvétel feltétele ezen funkciók használata. Kérjük, hogy engedélyezd ezeket böngésződben, vagy fordulj rendszergazdádhoz segítségért ezek engedélyezése érdekében.

Ha nagyon régen játszottál, az ország látszik is a keresőben, e-mail címed sem változott, mégsem kapod meg a belépési adatokat lekérdezéskor, akkor valószínű, hogy azonosítás hiányában az országot már töröltük. Erről a törlés előtt sok-sok figyelmeztetést küldünk, ezeknek levelezésedben nyoma kell, hogy legyen. A kereső őrzi a törölt országok emlékét (név, elért csoport és érték), de ezek az országok már nem léteznek, azokba belépni nem lehet. Ilyen esetben új országot kell indítanod, ha ismét játszani szeretnél.

Ha e-mail címedet blokkoltad, akkor még létezõ ország esetén sem fogjuk oda elküldeni a belépési adataidat. Ez esetben nem tudsz segítséget kérni; az egyetlen lehetõség, ha visszaemlékszel a belépési adataidra. Ne feledd, hogy ebben az esetben szabálytalan új országot indítanod, mivel azt nem fogod tudni összekapcsolni meglévõ országoddal, ami pedig a részvétel szigorú feltétele!