Ha azonosítással kapcsolatos kérdésed van...Ha új országot regisztráltál, és nem tudod mi a teendő: Az országot minden esetben az első belépésed utáni 24. óra után kell azonosítani. Előbb nem fogod tudni. Ha ekkor nem vagy gépközelben, nincs semmi gond, időveszteség nélkül azonosíthatod országodat egészen a 72. óráig. A szükséges kódot regisztrációdkor kiküldtük a megadott e-mail címedre. Ha véletlenül törölted, semmi probléma, amikor a játék kéri, akkor lesz lehetőséged azt ismét elkérni, ilyenkor rendszerünk ismét azonnal elküldi címedre. Ha rossz e-mail címet adtál meg jelentkezéskor, akkor nem fogsz tudni játszani, ilyenkor kérünk, hogy töröld az országot, majd a helyes e-mail cím megadásával indíts újat.

Ha régebbóta játszol, és a Hódító "játék közbeni azonosítást" kér: Még nem kaptam meg az azonosítómat, mi a teendő? Minden, 3 hónapnál régebben regisztrált ország e-mail címére ősszel (október elején) kiküldjük az azonosítókódot. Az ennél frissebb országok azonosítására még nincs szükség. Ha országod ennél régebbi, de a kódot nem kaptad meg, akkor kérünk győződj meg e-mail címed működéséről, majd az azonosító oldalon bármikor kérheted a kód ismételt elküldését. Mi a teendőm, ha nem tudom milyen címen van az ország, vagy az a cím már megszűnt?
Nem viccből kértük többször is, hogy országod mindig élő, valós, és főleg saját e-mail címen legyen. Ha nem azon van, akkor olyan címre át kell írnod, a játékot addig nem folytathatod. E-mail címedet a Beállítások menüpont alatt módosíthatod. Az e-mail cím átírása 1 hónap várólista után történik meg, erre biztonsági okból van szükség. Az 1 hónapos várólista kikerülésére nincsen lehetőség. Tényleg nincs. Mi a teendőm, ha a játék nem kéri az azonosítókódot?
Csak a 3 hónapnál régebbi országok azonosítása szükséges az őszi azonosításkor. Ha országod ennél frissebb, akkor nincs szükség az azonosításra, semmi teendőd nincs. Ha országod ennél régebbi, akkor szükséges az azonosítás. A játékba belépve a főmenü helyett az azonosító oldal fogad, itt tudod megejteni az azonosítást. Ide kell beírni az e-mailben kapott kódot. Ha nincs meg ez a kód, ugyanitt ismét lekérheted e-mail címedre. Csak az országhoz tartozó címre küldjük ki a kódot, ha más címre szeretnéd megkapni, akkor a Beállítások menüpont alatt módosíthatod címedet, lásd előző pont. Ha anarchista csoportban vagy, és a játékot a 90 nap letelte miatt már elvesztetted, országodat nem fogod tudni azonosítani. Ilyenkor vagy indulj újra az adott szinten a Beállítások menüpont alól, vagy VIP tagság váltásával a 90 napos korlátot el tudod törölni. Nem fogadja el a játék a kódot! Mit tegyek? Az e-mailben kapott kódot pontosan másold be. A legegyszerűbb, ha valóban másolod, így biztosan nem gépeled el. Se a kód elejére, se a kód végére ne tegyél szóközt, illetve más olyan karaktert, ami nem része a kódnak. Ha a játék ezek után sem fogadja el, akkor kérd le újra a kódot az azonosító oldalról, elképzelhető, hogy egy másik országod kódját próbálod beírni.

Ha az azonosítandó ország le van fagyasztva, akkor teendőd attól függ, hogy mióta szükséges annak azonosítása. Ha nemrégiben kaptad a kódot, és még bőven van időd az azonosításra, akkor nincs teendőd, ez esetben játssz tovább, majd amikor az országot a fagyasztásból visszahozod, akkor azonosíthatod azt. Ha hosszabb ideje nem sikerült azonosítanod, mert a fagyasztott országot nem tudtad visszahozni játékba, és az országot hamarosan töröljük azonosítatlanság miatt, akkor kérjük, hogy a Hódítóba belépve, a Súgó alján található kapcsolatfelvételi lehetõségen keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot az egyik olyan országodból, ami az érintett országhoz van kapcsolva.

Mit tehetek, ha olyan címen van az ország, aminek kértem a végleges blokkolását? Friss ország esetén ilyen esetben az ország törlődni fog, mivel az e-mail cím átírása előtt már azonosítás hiányában töröljük azt. A legcélszerűbb törölni az országot, és élő címmel újra regisztrálni. Ha játék közbeni azonosításról van szó, akkor több időd van, ilyenkor egy teljes év áll rendelkezésedre megejteni az azonosítást. Ilyenkor a Beállítások menüpontban kérheted az e-mail cím módosítását egy olyan címre, ami saját, élő címed, és nincs blokkolva. Az átírási idő 1 hónap, ennek kikerülésére nincs lehetőség. Ez alatt az idő alatt nem fogsz tudni játszani, mivel az azonosítatlan ország ideje nem telik.